Clubul WO LONG Craiova – performanta si dezvoltare prin kickbox!

5 31 138x300 Clubul WO LONG Craiova   performanta si dezvoltare prin kickbox! poze

Unul dintre cluburile sportive de kickbox cu traditie, din Craiova, este WU LONG. De peste 20 de ani, aici s-au antrenat sute de sportivi care au resuit sa stapaneasca cu indarjire arta sporturilor full contact. Cel care a venit cu ideea infintarii acestui club este antrenorul Lucian Cicea, un cunoscut practicant de arte martiale, din inima Olteniei. Dintr-o pasiune de nestavilit pentru sport si cu o incredibila dorinta de a-i invata pe altii tainele sporturilor full contact, acesta a reusit sa obtina performante importante alaturi de copiii si tineri pe care, de-a lungul anilor, i-a antrenat. Un sportiv foarte bine pregatit, cu un caracter de invigator, Lucian Cicea continua, si in aceste vremuri dificile, sa isi antreneze sportivii pentru a ajunge la un nivel superior de pregatire.

Primul antrenament, in urma cu mai bine de 30 de ani

6 27 138x300 Clubul WO LONG Craiova   performanta si dezvoltare prin kickbox! pozeDevine nostalgic si fata i se lumineaza atunci cand povestete, cu zambetul pe buze, despre viata de sportiv. A inceput sa practice arte martaile – wushu, in urma cu mai bine de 30 de ani. A fost si ramane singurul sport care a reusit sa il acapareze total, sa ii formeze personalitatea si sa il ajute sa faca alegerile corecte in viata.

„Imi plac extrem de mult sporturile full contact, drept urmare prin anul 1999 am decis sa imi urmez menirea si sa obtin diploma de antrenor pentru a putea, la randul meu, sa ofer sprijin copiilor si tinerilor care ar fi interesati de acest sport. Fiecare zi, petrecuta la sala alaturi de sportivi mei, este o reala binecuvantare pentru mine. II vad, zilnic, cum muncesc cu toate fortele sa isi depaseasca limitele, reusind sama faca mandru de ei. Pentru un antrenor, nimic nu este mai reconfortant decat ca, la sfarsitul unui antrenament, sportivii, desi epuizati, sa plece cu zambetul pe buze si cu dorinta de a reveni cat mai repede in urmatoarea zi”, a subliniat Lucian Cicea.

Sute de concursuri castigate de sportivii Clubului WU LONG Craiova

2 54 300x202 Clubul WO LONG Craiova   performanta si dezvoltare prin kickbox! pozeSi pentru ca, in orice sport competitia nu doar este incurajata ci este sustinuta temeinic, si in acest caz , de-a lungul anilor, Lucian Cicea a participat cu sportivii sai la competitiile desfasurate la nivel national.

„Este uimitor ca sportivii isi doresc sa demonstreze ca sunt cei mai buni. Isi doresc, cu ardoare, sa participe intens la concursurile organizate prin tara, atat pentru a observa tehnica altor sportivi cat si pentru a dovedi, lor insile, ca sunt bine pregatiti. Eu, ca si antrenor, de fiecare data cand au castigat, am fost onoarat sa stiu ca am pus o baza la temelia dezoltarii lor. Pentru mine este o onoare sa antrenez fiecare copil si tanar care vine la sala”, a conchis Lucian Cicea.

In acesta perioada, Clubul Sportiv WU LONG face inscrieri pentru copiii incepand de la varsta de 10 ani, mai multe detalii puteti obtine la numarul de telefon 0769.685.459. Antrenamentele se desfasoara in incinta Pietei Centrale din Banie.

1 57 300x135 Clubul WO LONG Craiova   performanta si dezvoltare prin kickbox! poze

4 30 138x300 Clubul WO LONG Craiova   performanta si dezvoltare prin kickbox! poze

8 12 300x142 Clubul WO LONG Craiova   performanta si dezvoltare prin kickbox! poze

9 11 300x200 Clubul WO LONG Craiova   performanta si dezvoltare prin kickbox! poze