Claudiu Manda, PSD Dolj: Rușine Marian Jean Marinescu!

Referitor la acuzațiile care ar fi aduse de doamna Jeni Pistol, printr-o scrisoare deschisă adresată mass-media, țin să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

Doamna Jeni Pistol nu face parte din echipele de campanie pentru alegerile prezidențiale ale Alianței PSD-UNPR-PC din Craiova. Șeful de campanie PSD Craiova, domnul Preda Radu Cosmin, nu o cunoaște pe această doamnă doctor. Nu i s-a cerut demisia nici doamnei Jeni Pistol nici altor angajați indiferent ai cărei instituții.

În plus, în textul scrisorii se arată că doamna Jeni Pistol și-ar fi depus demisia din funcție și că ar fi depus o plângere penală împotriva domnului Preda Radu Cosmin. Toate acestea sunt neadevăruri, nu și-a dat demisia, nu a depus plângere, și considerăm că este un atac politic din partea celor care nu au alte argumente pentru a-și convinge electoratul decât denigrarea Partidului Social Democrat.

Mai mult, adresa expeditorului este falsă, iar doamna Jeni Pistol nu locuiește și nu a locuit niciodată în zona cartierului Rovine.

Nu putem spune decât: Rușine Marian Jean Marinescu!

 

Claudiu Manda

Președinte PSD Dolj