Claudiu Manda: Am votat pentru un președinte inteligent, tânăr, viu, cu gândul la județul Dolj și la Craiova

claudiu manda vot Claudiu Manda: Am votat pentru un președinte inteligent, tânăr, viu, cu gândul la județul Dolj și la Craiova poze

Am votat pentru un președinte inteligent, tânăr, viu. Am votat cu gândul la județul Dolj și la Craiova, cu speranța că se va realiza și pentru noi cât mai multe lucruri, într-una dintre variante, cea cu care am votat, și am votat cu speranța că și eu și alte câteva milioane de români nu vom mai trimite la Cotroceni o altă Mărie cu aceeași pălărie.

Mă bucură prezența mare la vot, pentru că asta arată un foarte mare interes din partea românilor. Ne așteptam să fie așa pentru că finala contează nu semifinala. În ceea ce privește semifinala știam cine se va califica în turul II, știam de pe ce poziții, singura necunoscută era procentul.

De data aceasta miza este una foarte mare, alegem viitorul României pentru următorii cinci ani și îi încurajez pe toți să vină la vot. Repet, mă bucur că avem o participare mare și sunt convins că vom avea și un rezultat bun. Mesajul meu pentru oameni este să voteze pentru Dolj, pentru fiecare localitate din care fac parte, să voteze pentru Craiova, să voteze cu oameni care îi știu cum îi cheamă, știu cum se numesc localitățile lor și au și făcut câte ceva pentru ei.

 

Claudiu MANDA

Președinte PSD Dolj