CJ Dolj: Prioteasa la Ziua Comunei Piscu Vechi

prioteasadecapiscu vechi CJ Dolj: Prioteasa la Ziua Comunei Piscu Vechi poze
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, joi după-amiază, la manifestările organizate de Primăria Piscu Vechi cu prilejul celei de-a X-a Ediții a zilei comunei, un eveniment la care au participat peste 1.500 de persoane.

prioteasadecapiscu vechi 1 CJ Dolj: Prioteasa la Ziua Comunei Piscu Vechi poze
„Din respect pentru comunitatea din Piscu Vechi am venit la această importantă sărbătoare prilejuită de ziua comunei, dar și să vă spunem că localitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Așa cum știți, suntem în perioada în care implementăm un masterplan pe apă. Este un proiect sau, mai bine spus, o strategie pe termen lung prin care se introduce apă și canalizare în mai multe localități din Dolj.
Suntem în discuții avansate pentru prelungirea acestui masterplan de apă și canalizare, în valoare de 185 de milioane euro, cu un nou proiect de peste 280 milioane euro. În acest nou proiect am prins și comuna Piscu Vechi, localitate în care vor ajunge zece milioane euro. Asta înseamnă 25 de kilometri de aducțiune de apă și 25 kilometri de canalizare. În acest fel, comuna Piscu Vechi se va alimenta cu apă din sistemul de la Poiana Mare, după care apa uzată se va duce mai departe până în stația de epurare de la Rast.
Este modul în care înțelegem să răsplătim o comunitate harnică, o comunitate cu oameni gospodari care merită mult mai mult. Avem trei ani la dispoziție de acum înainte pentru a realiza lucruri frumoase alături de primarul dumneavoastră Ștefan Decă. Foarte mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți și deja știți că nu vorbim despre proiecte pe care nu le putem duce la bun sfârșit”, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

prioteasadecapiscu vechi 2 CJ Dolj: Prioteasa la Ziua Comunei Piscu Vechi poze
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, alături de administratorul public al județului Dolj, Florin Stancu, primarii din localitățile Rast, Iulian Silișteanu, Poiana Mare, Marin Vintilă, și Ciupercenii Noi, Gheorghe Mungiu, la deschiderea celei de-a X-a Ediție a Zilei Comunei Piscu Vechi la invitația primarului Ștefan Decă.

prioteasadecapiscu vechi 3 CJ Dolj: Prioteasa la Ziua Comunei Piscu Vechi poze

BIROUL DE PRESĂ