CJ Dolj: Prioteasa, ales vicepreşedinte al UNCJR

prioteasa bogheanu CJ Dolj: Prioteasa, ales vicepreşedinte al UNCJR poze

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost ales, joi, vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene (UNJCR), el ocupând astfel una dintre cele zece funcţii de vicepreşedinte ale organismului care îi reuneşte pe toţi cei 41 de preşedinţi de CJ din ţară.
Şedinţa UNJCR a fost deschisă de către prim-ministrul Victor Ponta care a abordat subiectul reorganizării administrativ-teritoriale a României, precum şi alte câteva teme de actualitate pentru administraţia publică locală şi centrală. La întâlnirea UNJCR a participat şi viceprim-ministrul, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice Liviu Dragnea.
Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a spus: “Vreau să mulţumesc colegilor mei – preşedinţi ai consiliilor judeţene, pentru acest vot cu care m-au creditat pentru a ocupa o funcţie de vicepreşedinte în cadrul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene.
Este un organism reprezentativ pentru administraţie publică locală, pentru că sub cupola sa reuneşte oameni care poartă în spatele lor votul direct a milioane de români. Mă bucură, mă onorează, dar mă şi obligă, în acelaşi timp, acest vot pe care l-am primit astăzi, deoarece, dincolo de funcţii, avem mult de muncă, pentru că aceste comunităţi, pe care fiecare dintre noi le reprezintă, au multe neajunsuri, au nevoi cărora trebuie să le găsim rezolvarea.
Salut alegerea preşedintelui CJ Vrancea, Marian Oprişan, în funcţia de preşedinte al UNJCR, un om care cunoaşte administraţie şi problemele cu care comunităţile locale se confruntă. Este preşedinte de consiliu judeţean la al patrulea mandat, iar acest lucru cred că spune multe despre experienţa pe care a dobândit-o în cei 12 ani de administraţie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.
Preşedinţii celor 41 de consilii judeţene din România, reuniţi la Bucureşti pentru a participa la întâlnirea Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, şi-au ales, joi, conducerea. În fruntea UNJCR a fost ales preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.
BIROUL DE PRESĂ