CJ Dolj: Mesajul preşedintelui Ion Prioteasa la întoarcerea soldaţilor craioveni din Afganistan

prioteasa costea afganistan CJ Dolj: Mesajul preşedintelui Ion Prioteasa la întoarcerea soldaţilor craioveni din Afganistan poze

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul sosirii din teatrul de operații Afganistan a Echipei Operaționale de Consiliere și Legătură tip Batalion Sprijin Logistic.

„Sunt onorat să fiu prezent la ceremonialul militar prilejuit de întoarcerea acasă din Afganistan a Echipei Operaționale de Consiliere și Legătură a Brigăzii 2 Infanterie „Rovine” din Craiova.
Vreau să-mi exprim întreaga mea prețuire și recunoștință pentru contribuția importantă pe care militarii craioveni, prin acțiunile la care participă în teatrele de operații internaționale, o aduc zi de zi imaginii și prestigiului țării noastre, stat membru al Alianței Nord-Atlantice.
Cu ajutorul acestor ostași, pe care astăzi îi onorăm la întoarcerea lor acasă după o misiune grea în Afganistan, România își consolidează poziția în cadrul structurilor militare internaționale din care face parte, demonstrând că este pregătită să își mențină cu profesionalism angajamentele asumate în fața partenerilor noștri.
Mă bucur că pot fi prezent la acest ceremonial militar pentru a vorbi deschis despre niște oameni modești și tăcuți, pe care-i găsim întotdeauna în prima linie a frontului și care își dedică întreaga viață îndeplinirii datoriei față de țară, față de noi toți, dar despre care se vorbește mult prea puțin și ne aducem aminte de ei doar când se întâmplă câte un eveniment mai deosebit.
Deopotrivă, vreau să le mulțumesc ofițerilor care se află la comanda Brigăzii 2 Infanterie „Rovine”, domnului general doctor Dorinel Duican, pentru că succesul misiunilor pe care acești bravi militari îl repurtează în teatrele de operații internaționale este și succesul nostru, al tuturor românilor.
În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj vreau să-i felicit pe militarii craioveni care se întorc astăzi cu sentimentul împlinirii cu succes a misiunii pe care au avut-o de dus la bun sfârșit în Afganistan, vă spun «Bine v-ați întors acasă!» și să vă urez sănătate, putere de muncă și fericire alături de cei dragi”.

BIROUL DE PRESĂ

prioteasa costea soldati CJ Dolj: Mesajul preşedintelui Ion Prioteasa la întoarcerea soldaţilor craioveni din Afganistan poze