CJ Dolj mai scoate la licitație o tranșă din Masterplanul de Deșeuri

prefectura cj dolj 1 CJ Dolj mai scoate la licitație o tranșă din Masterplanul de Deșeuri poze

Administrația județeană a lansat în SEAP o nouă licitație din suita celor dedicate realizării masterplanului județean de deșeuri.

Anunțul de participare a fost publicat pe 4 iulie, licitația urmând să se încheie cel mai devreme la sfârșitul lunii august, în condițiile în care data deschiderii ofertelor a fost stabilită pentru 28.08.2014.

Obiectul contractului scos la licitație de CJ Dolj îl constituie „Proiectarea si executie de lucrari pentru construirea a 4 statii de transfer (Bailesti, Calafat, Dobresti, Filiasi), a unei statii de compostare (Calafat) si inchiderea depozitelor urbane din Calafat, Filiasi, Segarcea, in cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deseurilor in Judetul Dolj”, valoarea estimată a achiziției publice fiind de 46, 6 milioane de RON, fără TVA, iar termenul de realizare a lucrărilor de peste 2 ani, respectiv 791 de zile.

Potrivit docuemntației elaborate de CJ Dolj, cele patru stații de transfer vor avea o capacitate între 9500 și 15000 de tone pe an, în timp ce stația de compost de la Calafat va fi poriectată pentru o capacitate de procesare de 5500 de tone de deșeuri biodegradabile pe an.