CJ Dolj: Ion Prioteasa la deschiderea Fabricii Magna – furnizor Ford

prio magna ford 2 CJ Dolj: Ion Prioteasa la deschiderea Fabricii Magna   furnizor Ford poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, joi, că deschiderea fabricii Magna Exteriors & Interiors în Craiova reprezintă un eveniment important care deschide un nou capitol în istoria orașului nostru.prio magna ford CJ Dolj: Ion Prioteasa la deschiderea Fabricii Magna   furnizor Ford poze

Sunt onorat să particip alături de dumneavoastră la evenimentul deschiderii fabricii Magna, furnizor de prim rang al companiei Ford. Nu este o fabrică oarecare. Este o companie mare care se așează la Craiova, alături de Ford. Astăzi, 120 de angajați de la fabrica de la Craiova se alătură celor peste 100.000 de salariați pe care-i are compania Magna în lume, dovedind că sunt la fel de bine pregătiți ca oricare dintre colegii lor care muncesc în fabricile răspândite pe întreg mapamondul.
Îmi doresc ca peste mulți ani să vorbim despre investiția Magna la Craiova ca despre o experiență reușită, parte a unei povești de succes în care alături de dumneavoastră vor mai fi fost implicate autoritățile publice locale, județene și centrale.
Cred cu tărie că venirea companiei Ford la Craiova, care a reușit într-un timp scurt să atragă alte firme furnizor, este cel mai frumos lucru care ni se putea întâmpla nouă, aici în Oltenia. Vă asigur că veți găsi în Consiliul Judeţean Dolj un partener deschis inițiativelor de colaborare în proiecte care contribuie la dezvoltarea și dinamizarea forței de muncă din județul Dolj și regiunea Olteniei. Vreau să vă urez succes și viață lungă la Craiova”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

prio magna CJ Dolj: Ion Prioteasa la deschiderea Fabricii Magna   furnizor Ford poze
Magna Exteriors & Interiors Craiova, face parte din divizia Magna Exteriors. Magna este o companie multinațională, canadiană, care și-a are stabilit în Austria sediul central pe Europa. Numărul de angajați la nivel de grup este de peste 110.000.
Compania de la Craiova, care are 117 angajați, produce bare față și spate, grile centrale, mâner portbagaj haion, spoiler protecție, panouri laterale, stâlp spate și suporți pentru modelul Ford B-Max.

BIROUL DE PRESĂ