CJ Dolj: Alina Tănăsescu, prima femeie care ocupă funcția de vicepreședinte al CJ, instalată oficial

tanasescuprioiovan.jpg CJ Dolj: Alina Tănăsescu, prima femeie care ocupă funcția de vicepreședinte al CJ, instalată oficial poze

Alina Tănăsescu, consilier județean aflat la al treilea mandat, a fost instalată, marți, în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ) Dolj, fiind prezentată personalului din instituție în cadrul unei întâlniri convocate de președintele CJ, Ion Prioteasa.

„Am plăcerea deosebită de a o vă prezenta pe doamna Alina Tănăsescu. Sunt convins că mulți dintre dumneavoastră o cunoașteți deja, fiind consilier județean de mai multe mandate. De altfel, luna viitoare, atât eu, cât și cei doi vicepreședinți împlinim zece ani de când suntem în consiliul județean.

Întâlnirea de astăzi este prilejuită de instalarea în funcția de vicepreședinte al CJ Dolj a doamnei Alina Tănăsescu, prima femeie din istoria consiliului județean care deține această calitate, dumneaei urmând să se ocupe de problemele economice ale instituției”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

La rândul său, noul vicepreședinte al CJ Dolj, Alina Tănăsescu, a spus: „Vă cunosc de zece ani, iar cu mulți dintre dumneavoastră am avut prilejul să lucrez. Sunt convinsă că vom avea o bună colaborare, pentru că sunt un om de echipă, pe care vă puteți baza, și vă asigur că puteți conta pe întreaga mea implicare și tot sprijinul, ori de câte ori va fi nevoie.

Am certitudinea cooperării noastre depline pentru că, în definitiv, suntem o familie care țintește același scop: binele comunității doljene. Consiliul județean s-a remarcat prin numeroasele proiecte de succes pe care deja le-a implementat. Sigur că mai sunt multe de făcut în județul Dolj, investiții pentru a căror punere în aplicare îmi voi da tot concursul.”

La întâlnirea cu personalul instituției, organizată în sala de ședințe a CJ Dolj, a participat și vicepreședintele pe probleme tehnice al consiliului județean, Cristinel Iovan.

BIROUL DE PRESĂ