Ciobanu, Băsescu de Calafat? Primarul PSD, candidat PMP la locale

Președintele PMP Dolj, Ion Cupă, anunță cooptarea primarului în funcție din Calafat în rândurile organizației sale. De bucurie, îl compară cu Traian Băsescu. Lucian Ciobani, fost membru UNPR și primar PSD, apoi, temporar candidat ProRomânia, va avea parte alături de PMP de o majoritate favorabilă în consiliul local, asigură Ion Cupă, într-o postare pe facebook.

ciobanu pmp Ciobanu, Băsescu de Calafat? Primarul PSD, candidat PMP la locale poze

„Am ascultat cu atenție mărturisirea făcută pe Facebook de către actualul primar al municipiului Calafat, Lucian Ciobanu. O confesiune onestă a unui om care a reușit să-și promoveze cu mare dificultate inițiativele în favoarea comunității datorită unui consiliul local adesea ostil.
Mi-am adus aminte de modul în care Traian Băsescu, confruntat cu aceeași situație cerea bucureștenilor să-i dea, prin votul lor, un Consiliu Local care să nu-l mai boicoteze. Așa a fost și Traian Băsescu a reușit să dezvolte Bucureștiul fiind ales apoi președinte al țării.
L-am sunat pe Lucian Ciobanu și l-am asigurat că împreună cu PMP poate obține acea majoritate în Consiliul Local Calafat care să-i susțină proiectele pentru calafeteni. A acceptat cu încredere.
Lucian Ciobanu este candidatul PMP pentru un nou mandat în fruntea municipiului Calafat. Are tot sprijinul meu și al conducerii centrale a PMP. Să fie într-un ceas bun!”