Cine este Laurentiu Ivanovici si ce planuri are pentru SCJU Craiova?

l3 1 300x160 Cine este Laurentiu Ivanovici si ce planuri are pentru SCJU Craiova? poze

La carma Spitalului Clinic Judetean de Urgente Craiova, pentru prima data, a fost desemnat un economist, in persoana consilierului judetean Laurentiu Ivanovici. Persoana publica, acesta s-a facut remarcat, in ultimii ani, ocupand diverse functii de conducere la nivelul institutiilor din judetul Dolj.

Laurentiu Ivanovici s-a specializat, de-a lungul anilor, si in domeniu sanatatii, la momentul numirii, el ocupand functia de Sef Serviciu Magamentul Calitatii Serviciilor Medicale, in cadrul SCJU Craiova. Conform CV-ului, noul manager este licentiat atat in economie cat si in drept, fiind absolvent a mai multor cursuri de specializare. Astfel, in perioada februarie 2011 – aprilie 2012, a ocupat functia de director al Camerei Agricole Dolj, pentru ca ulterior, intre iunie 2010 – iunie 2014 sa ocupe fotoliu de vicepresedinte al Consiliului Judetean Dolj. In anul 1996, acesta a obtinut licenta economist, iar mai tarziu, in 2006,  a absolvit Masterul Administrarea Afacerilor. Au urmat mai apoi, o serie de specializari: “Formare de Formatori: Managament” 2005, “Perfectionare in contabilitatea institutiilor publice” –  2008, 2009 – licenta drept, 2013 – “Master Dezvoltare Regionala”, decembrie 2014 – “Expert accesare fonduri structurale si de Coeziune Europene”, 2019 – Auditor Clinic, martie 2016 – “Managamentul Calitatii in Spitale”.

l2 1 300x137 Cine este Laurentiu Ivanovici si ce planuri are pentru SCJU Craiova? pozeLa ora actuala, acesta a primit un mandat de 6 luni, in care isi va exercita functia de manager al SCJU Craiova. In acest scop, Ivanovici si-a creionat deja obiectivele pe care urmareste sa le implementeze si finalizeze pana la sfarsitul acestui mandat.

“O problema importanta pe care o voi aborda, extrem de serios, se refera la menţinerea măsurilor pentru prevenirea răspândirii COVID 19. In acest scop, urmaresc finalizarea cat mai rapida a achiziţiei de “Flux de diagnosticarea genetic complet pentru diagnosticarea COVID 19″. Sunt doua probleme prioritare pe care le am pe agenda mea, datorita situatiei in care ne aflam in momentul de fata. Este extrem de importanta pentru mine sa protejam atat cadrele medicale, din aceasta unitate medicala, cat si pacientii. Am avut deja o serie de discutii cu sefii de sectii pentru ca impreuna sa putem obtine cele mai bune rezultate, in special pentru pacienti. I-am rugat sa vina cu solutii acolo unde exista probleme si daca nu reusesc sa le gaseasca, i-am invitat sa colaboram pentru a putea gasi cele mai bune rezolvari. Sunt colegii mei si ii cunosc, stiu ca sunt profesionisti extrem de capabili si sunt aici sa ii sustin. Pe de alta parte, asiguri pacientii ca, in timpul mandatului meu, se vor asigura servicii medicale de calitate”, a subliniat Larentiu Ivanovici.

Un alt obiectiv, urmarit indeaproape de acesta, face referire la laboratorul modular de genetică. In acest scop, s-a adoptat deja o hotarare a Consiliului Judetean Dolj prin care o suprafata de 500 mp va gazdui acest proiect.