Cilibiu, noul șef al OCPI Dolj: Vreau să fac performanță!

ppdd odolbasa pana cilibiu 019 Cilibiu, noul șef al OCPI Dolj: Vreau să fac performanță! poze

Mihai Cilibiu, președintele PPDD Dolj proaspăt numit în fruntea oficiului județean de cadastru și publicitate imobiliară, spune că noua funcție este o dovadă de bună credință a PSD în relația cu partidul lui Dan Diaconescu, care obține astfel, primul post de conducere a unei instituții deconcentrate din istorie.

Liderul filialei județene a PPDD a picat pe specializare la OCPI, el lăudându-se, printre altele, și cu absolvirea Facultății de Agronomie, specializarea Geodezie-Cadastru.

„La nivel național nu s-a semnat protocolul, dar e o numire pe care am acceptat-o cu acordul conducerii centrale a PPDD, după discuții în plan local cu colegii de la PSD. Noi, cei 72 de consilieri județeni și locali din Dolj, am avut deja și până acum o colaborare în sensul bunei guvernări locale cu cei de la PSD, chiar dacă nici la CJ Dolj și nici în consiliul municipal nu e neapărată nevoie de voturile PPDD pentru obținerea majorității și sperăm să colaborăm în cotinuare și în ultimii doi ani de mandat rămași. E o numire firească, având în vedere studiile pe care le am și experiența pe care am dobândit-o în mediul privat în 12 ani în care am îndeplinit funcții de conducere, inclusiv în companii multinaționale. Sunt mândru că pot să contribui la bunul mers al lucrurilor într-o instituție în care se simțea nevoia unei revigorări a activității. Eu vreau să fac performanță la OCPI și, după părerea mea, se va face un pas înainte”, a declarat Mihai Cilibiiu.