Chioşcarii craioveni primesc iar “cu suspendare” de la primărie

olguta primarie Chioşcarii craioveni primesc iar cu suspendare de la primărie poze

Lia Olguţa Vasilescu anunţă prelungirea până la sfârşitul anului a termenului de graţie acordat chioşcarilor craioveni care şi-au ridicat spaţiile comerciale pe domeniul public. 

Termenul până la care chioşcarii mai pot rămâne pe terenul primăriei a fost stabilit iniţial pentru sfârşitul anului trecut, apoi prelungit printr-o hotărâre de consiliu local până la finele lunii martie 2013. Primarul Craiovei a anunţat azi pelungirea termenuluide şedere a proprietarilor de chioşcuri pe terenul municipalităţii până la sfârşitul anului, precizând însă că este vorba numai despre chioşcarii aflaţi “în legalitate”, restul urmând să îngroaşe rândurile “demolaţilor”.

 

“Împreună cu colegii din consiliul local am luat decizia să prelungim autorizaţiile pentru construcţiile provizorii aflate pe domeniul public până la sfârşitul anului. Evident că este vorba doar de cei care se află în legalitate. Ceilalţi, sunt daţi jos în continuare, nu avem ce discuta sau negocia cu ei, însă fiind vorba de persoane care au fost bune platnice până acum, am hotărât să le prelungiăm autorizaţiile, mai ales că încă nu avem un arhitect-şef al oraşului”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.