Centrul Multifunctional din Craiova, un partener de nadejde pentru afaceristii olteni

centrul multifunctional5 Centrul Multifunctional din Craiova, un partener de nadejde pentru afaceristii olteni poze

Un edificiu remarcabil care a reusit sa se impuna ca un adevarat reper, in zona Olteniei, atunci cand este vorba chiar despre gazduirea unor ample si complexe evenimente, Centrul Multifunctional din Banie poate fi considerat, fara doar si poate, o emblema a Craiovei. Pe langa multitudinea de servicii pe care le pune la dispozitia oamenilor de afaceri din zona Olteniei, Centrul Multifunctional reuseste, la preturi inedite, sa ofere si o modalitate de dezvoltare pentru acestia. Astfel, exista posibilitatea ca firmele sa aiba acces, la preturi decente, la sali de conferinte, spatii de expunere ocazionale, spatii de expunere permanente, spatii depozitare sau chiar birouri. Si pentru ca se urmareste ca parteneriatul care se dezvolta intre Centrul Multifunctional si firmele partenere sa fie unul durabil, sumele vehiculate sunt acceptabile. Deoarece strategia de atragere a cat mai multor potentiali clienti da rezultate vizibile, in prezent, etajul unu reuseste sa adaposteasca o varietate de firme care au optat pentru inchirierea unui spatiu permanet in acest impresionant edificiu.

Atunci cand vine vorba de preturile uzitate de catre Centrul Multifunctional pentru spatiul disponibil la etajul 1, cu 2 euro/mp/luna (fiind incluse utilitatile aferente, accesul la internet prin WiFi, paza, parcare si servicii de curatenie), orice om de afaceri poate avea acces la o suprafata unde isi poate expune obiectele si serviciile comercializate in cadrul Showroom-ului „ Totul pentru Casa Ta”. De precizat ca spatiile pot fi configurate in functie de solicitari, punandu-se la dispozitie panouri demontabile cu dimensiunea de 140 x 180 cm.

Mai multe informatii se gasesc accesand www.centrulmultifunctionalcraiova.ro, sau la nr. de telefon : 0769.26.86.90; 0746.46.00.62; 0765.46.94.97