Centrul Multifuncţional din Craiova, reper pentru zona Olteniei

centru1 Centrul Multifuncţional din Craiova, reper pentru zona Olteniei pozeCentrul Multifuncţional din Craiova reuşeşte să devină, pe zi ce trece, un reper important pentru regiunea Olteniei, la capitolul târguri şi expoziţii. Tot mai mulţi organizatori de profil decid să aleagă această locaţie, aflată în administrarea RAADPFL Craiova, şi construită, în urmă cu câţiva ani, cu ajutorul fondurilor europene. Actuala conducere a centrului îşi doreşte ca în viitor, impactul acestei locaţii să fie tot mai mare asupra oltenilor şi să devină o veritabilă emblemă.

“Intenţionăm ca în acest an, să fim gazdele a cât mai multor evenimente, fie că este vorba despre târguri, expoziţii sau conferinţe. Ne dorim ca tot mai mulţi beneficiari să conştientizeze potenţialul pe care această incintă îl are pentru mediul de afaceri din regiunea Olteniei. Să nu uităm ca la nivelul acestei zone, este singurul centru funcţional care are o astfel de capacitate. Tot la capitolul planuri pentru viitor trebuie să amintesc şi încercările noastre de a organiza şi târguri cu participare internaţională”, a declarat Mircea Bădoi, manager Centrul Multifuncţional din Craiova.

centru 1 Centrul Multifuncţional din Craiova, reper pentru zona Olteniei poze

Centrul Multifuncţional din Craiova poate adăposti, la parter, diverse târguri, expoziţii şi conferinţe, în timp ce la etajul 1, comercianţii au posibilitatea de a închiria, pentru preţul de 2 euro/mp/lună (utilităţi incluse) spaţii pentru gazduirea expoziţiilor permanente. La cel de-al doilea etaj, managerul Centrului, Mircea Bădoi, a menţionat că sunt disponibile birouri pentru închiriere, preţul fiind de 7 euro/mp/lună (utilităţi incluse).

centru2 Centrul Multifuncţional din Craiova, reper pentru zona Olteniei poze