Centrul de Limbi Străine May Lily: Cursuri de limba germană pentru copii şi adolescenţi

germana.jpg Centrul de Limbi Străine May Lily: Cursuri de limba germană pentru copii şi adolescenţi poze

Centrul de Limbi Străine May Lily face înscrieri pentru cursuri de limba germană pentru copii și adolescenți. “Profesorii noștri sunt excelent pregătiți, fiind vorbitori nativi ai limbii germane, cu rezultate remarcabile obținute în perioada de pregătire profesională, riguroși și cunoscători avansați ai gramaticii limbii germane.

Metoda principală de predare a limbii germane se bazează pe conversație și gramatică.

Utilizăm metodele creative care s-au dovedit cele mai eficiente în învățarea limbilor străine: activitățile sunt dinamice, presupun mișcare, coregrafie, dans: se începe printr-o coregrafie, se continuă cu o conversație în cerc, se trece la masa de lucru, tablă, laptop etc.

Muzica este o parte importantă a predării: orice lecție începe și se încheie cu un cântec.

Predarea se face după o structură riguroasă, profesorii utilizează manualele recunoscute internațional, copii folosesc, de asemenea, manuale și caiete de activități specifice limbii germane, în care sunt integrate, totodată, diverse exerciții, jocuri și craft-uri.

Folosim toate tehnicile eficiente de învățare a limbii germane, de la cele abstracte, de reprezentare a cuvintelor, cele de ascultare și vorbire cu suport profesional, scrierea pe tabla albă și integrarea, cu bucurie, a noțiunilor în planul concret al realității, pentru a facilita o învățare similară cu cea naturală, nativă a unei limbi. O noțiune este introdusă abstract, după care este fixată în realitate prin cântectul care o folosește, exercițiul de scriere și realizarea concretă a ei, prin producerea unui craft etc.

Folosim și producem jocuri de rol din ce în ce mai creative și eficiente pentru învățare: mici reprezentări teatrale sau contextualizări, menite să-i pregătească pe copii să reacționeze în situații concrete: la piață, la restaurant, în vacanță etc.

Dedicăm toată munca noastră pentru a atinge rezultate foarte bune și a oferi cele mai bune servicii educaționale pentru învățarea limbii germane. Din acest motiv, lucrăm cu grupe mici, de 6-8 persoane, putând în acest fel să cunoaștem foarte bine fiecare elev, să-i înțelegem nevoile și abilitățile de învățare.

Nu dăm lecții pentru acasă, întreaga responsabilitate fiind pusă pe actul predării și interacțiunii în cadrul centrului dintre profesori și elevi. Acest principiu, de exemplu, este folosit de ani buni de către învățământul nordic din Europa, care obține cei mai buni indicatori în educație.

Pentru fiecare elev, lecțiile se realizează de două ori pe săptămână, lunea și miercurea sau marțea și joia și durează o oră, o oră și 15 min. sau o oră și 30 min., în funcție de vârstă.

Punem la dispoziție locația centrală, de pe strada Gheorghe Doja, nr. 2A, în apropierea Colegiului Național „Frații Buzești”, pentru desfășurarea cursurilor în condiții excelente, dar și toate materialele necesare pentru activitățile educaționale din centru (culori, hârtie, set-uri pentru craft, recuzită etc.).

Vă așteptăm cu drag!”, au precizat reprezentanţii Centrului de Limbi Străine May Lily.

Înscrieri la tel.: 0741.969.631

Centrul de Limbi Străine May Lily
Str. Gheorghe Doja, nr. 2A, etaj 3, Craiova
E-mail: kids@maylily.ro