Centrul Craiovei pe uscat vineri

olguta santiere 8 Centrul Craiovei pe uscat vineri poze

La solicitarea SC MITLIV EXIM SRL, antreprenorul general al lucrărilor la pasajul denivelat subteran, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova în ziua de vineri 28 septembrie 2012, între orele 09:30 – 16:00 pentru reamplasarea unor conducte de apă potabilă şi de canalizare în zona acestui şantier.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele zone:
– Zona centrală a municipiului, cuprinsă în perimetrul delimitat de Calea Bucureşti, Strada Unirii, Strada Alexandru Macedonski, Strada A. I. Cuza;

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Director General,
ec. Constantin Mitriţă