Celebrul bariton Lucio Gallo vine la Craiova

 

 

Lucio Gallo face parte din distribuția spectacolului de operă „IlTabarro”, cea mai recentă premieră a Operei Române Craiova.

 

Iubitorii muzicii sunt invitați în această săptămână la spectacolul de operă „IlTabarro” („Mantaua”), încântătoarea compoziție a lui Giacomo Puccini pusă în scenă de regizorul italian Chris Catena.

Spectacolul Operei Române Craiova va avea loc duminică, 12 decembrie 2021,de la ora 18.00, pe scena Cercului Militar.

 

LucioGallo, cap de afiș

Reprezentația se bucură de participarea extraordinară a baritonului italian LucioGallo, care va interpreta rolul Michele în tulburătoarea poveste de dragoste petrecută pe canalele Senei.

LucioGalloeste aplaudat în mod constant de melomani la Royal Opera din Londra, Wiener Staatsoper, Metropolitan Opera din New York, Teatroalla Scala și multe alte teatre lirice prestigioase, fiind unul dintre baritonii importanți ai scenei internaționale de operă, apreciat pentru vocea sa extraordinară, dar și pentru carisma care definește interpretările sale.

Din distribuția spectacolului condus muzical dedirijorul Dumitru Cârciumaru fac parte și artiștii Renata Vari, David Baños (Spania), Francesco Napoleoni (Italia), Dragoș Drăniceanu, Antonela Barnat (București), Petrișor Efrem, Corina Vlada, alături de Orchestra și Corul Operei Române Craiova.

 

Biletele pot fi achiziționate online:

http://bilete.operacraiova.ro/ro/show/63/detail
sau la agenția de bilete a OpereiRomâne Craiova

http://www.operacraiova.ro/ro/contact/agentia-de-bilete/
Str. Mihai Viteazul nr. 7, 0351.442.471, agentiadebilete@operacraiova.ro

Conform măsurilordispuse de autorități, participareaestepermisădoarpentrupersoanele care prezintăcertificatulverde. Spectatorii sunt rugațisăpoartemasca de protecțieșisărămână pe locurile indicate de organizatori pe toatădurataevenimentului.

Lucio Gallo portret de Urban Ruths Celebrul bariton Lucio Gallo vine la Craiova poze

Foto: Lucio Gallo – portret de Urban Ruths