Cei trei uneperişti intraţi în CLM după puciul din 21 iunie

unpr clm Cei trei uneperişti intraţi în CLM după puciul din 21 iunie poze

Profesorul Gheorghe Pârvu şi doi vicepreşedinţi ai filialei municipale a UNPR au fost propulsaţi în consiliul local de “execuţia” din ajunul constituirii. 

Ultimii trei reprezentanţi ai UNPR ajunşi pe lista consilierilor locali în funcţie, sunt Gheorghe Pârvu, profesoru al Universităţii din Craiova, plus Virgil Teodor şi Vasilica Gheorghiţă, care figurează pe site-ul UNPR Dolj ca vicepreşedinţi ai filialei municipale a UNPR.

Reaminitim că, în preziua constituirii consiliului local municipal, uneperiştii au ras de pe lista viitorilor membri ai CLM nu mai puţin de trei persoane. Est vorba de prim-vicepreşedintele filialei municipale, Radu Marin, alături de Constantin Ursu şi Iulian Ştefănescu, ambii deţinând anterior excluderii din partid funcţia de vicepreşedinte la UNPR Craiova.

Din cei şapte uneperişti ieşiţi consilieri locali la scrutinul din 10 iunie, doar 2 au mai rezistat până la constituirea CLM Craiova, Antonie Solomon, Sebastian Răduleţu şi Doru Stănescu renunţând la calitatea de ales local.