CCTD: Parteneriat cu „World Vision Romania” si Palatul Copiilor Craiova

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” are ca obiective principale organizarea şi desfăşurarea de activităţi cultural artistice şi de educaţie permanentă, organizarea sau susţinerea formaţiilor artistice de amatori la concursuri şi festivaluri, organizarea sau susţinerea activităţii de documentare a expoziţiilor temporare, elaborarea de monografii si lucrari de educatie civica si informare a publicului, conservarea si transmiterea valorilor.
Prin urmare, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” este parteneră cu Fundatia „World Vision Romania” si Palatul Copiilor Craiova in data de 11 aprilie 2013 in municipiul Craiova in cadrul unei actiuni cu caracter social si educativ . Aceasta activitate consta in desfasurarea unor actiuni publice de tipul flash mob si se va desfasura in Piata Mihai Viteazu la ora 16.00 si esplanada Teatrului National la ora 17.00. Ca durata de timp acesta va avea 4 minute iar principalul obiectiv al acesteia este de a sensibiliza populatia generala sa directioneze cei 2% din impozitul datorat statului catre Fundatia „World Vision Romania”, urmand ca din fondurile atrase fundatia sa desfasoare proiectele viitoare prin care sa faciliteze accesul la educatie pentru copiii din mediile rurale defavorizate si sa reduca abandonul scolar in randul acestora.
Casa de Cultura „Traian Demetrescu” sustine organizatii si fundatii si se implica in desfasurarea de programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy.
Casa de Cultura „Traian Demetrescu”,
Director,
Ana — Maria CONSTANTINESCU