CCTD Craiova: Expoziţie de pictură Alexandru Neagoie – 4 ANI ÎN CULORI

invitatie alex copy CCTD Craiova: Expoziţie de pictură Alexandru Neagoie   4 ANI ÎN CULORI poze
Casa de Cultură “Traian Demetrescu”, Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Local al Municipiului Craiova şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Lucia”, organizează luni, 25 noiembrie 2013, ora 1400, la Galeria Vollard, expoziţia de pictură „4 ANI ÎN CULORI”.
Artistul Neagoie Alexandru, la numai 4 ani, are deja în palmares un trofeu obţinut la concursul „ Gala Micilor Artişti” 2013 şi o bogată colecţie de planşe colorate şi picturi în culori de apă: tempera şi acuarelă. Este elev la Gradiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Lucia” din Craiova şi a fost descoperit anul trecut de doamna educator Lavinia Cilibiu de la Grădiniţa „Voiniceii” a cărui elev era în acel moment şi de doamna profesor de pictură Ioana Fluieraşu. În prezent se pregăteşte în paralel cu doamna profesor Ioana Fluieraşu la Palatul Copiilor Craiova şi cu doamna profesor Magda Buce- Răduţ la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” şi, bineînţeles, în cadrul Grădiniţei „Sfânta Lucia” cu doamnele educatoare Monica Chirea şi Roxana Nanău, precum şi cu doamna profesor Alexandra Cleoantă.
În cadrul vernisajului, artistul alături de un grup de copii, membrii ai Clubului ARTI vor susţine un mini spectacol de muzică pop.
Expoziţia va sta la Casa de Culturaă« Traian Demetrescu » până în data de 29 noiembrie 2013 şi apoi va putea fi vizitată la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Lucia”.