CCS: Primul spectacol al trupei de teatru FaceACT

 

Casa de Cultura a Studentilor Craiova va invita vineri, 7 iunie 2013, de la ora 19:30, la primul spectacol al trupei de teatru FaceACT.

Trupa de teatru FaceACT activeaza in cadrul cercului de teatru al Casei de Cultura a Studentilor din Craiova si este formata din tineri actori amatori, studenti ai Universitatii din Craiova, care cred in forta de comunicare a teatrului. Trupa FaceACT a luat nastere pe 25 martie 2013.

“ Plecand de la ideea ca ” viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea „,spectacolul Dincolo de cuvinte te invita sa crezi in tine si in visele tale, pentru ca in fiecare exista o forta incredibila de a face orice lucru posibil, iar lumea aceasta poate fi vopsita in culori vii de catre oameni curajosi, de oameni cu inima curata.
Acest spectacol te provoaca sa analizezi cateva momente din viata ta. Manipularea este folosita zilnic de fiecare dintre noi. Metoda prin care putem scapa de manipulare este sa ne traim viata cum ne place ]i nu cum vor altii. Toti avem un vis cand suntem mici, dar odata cu trecerea anilor aceste vise dispar. Ar trebui sa ne intrebam mai des: A cui este viata noastra?”, a declarat actrita Mirela Gaman, coordonatoarea trupei FaceACT.

Spectacolul Dincolo de cuvinte va avea premiera vineri, 7 iunie, de la ora 19:30, in sala mare a Casei de Cultura a Studentilor Craiova.

Va asteptam!