CCS Craiova trimite peste 300 de studenţi la munte şi la mare

Concurs volei CCS Craiova trimite peste 300 de studenţi la munte şi la mare poze

          Casa de Cultură a Studenților Craiova oferă, în perioada 29 iulie – 23 august, locuri în tabere pentru 348 de studenți din Oltenia, înscrişi la Universitatea din Craiova, la Universitatea de Medicină şi Farmacie şi la Universitatea “Constantin Brâncuşi” Târgu-Jiu.

Ecologizare UNSR CCS Craiova trimite peste 300 de studenţi la munte şi la mare poze

Acţiunea face parte din Programul Naţional “Tabere Studenţeşti”, organizat în fiecare an de Ministerul Tineretului și Sportului – Direcția Programe și Proiecte Tineret și Studenți. Taberele au loc la munte şi la mare, iar în cazul studenţilor olteni staţiunile alese au fost Costineşti şi Predeal.

Face Act trupa de teatru CCS CCS Craiova trimite peste 300 de studenţi la munte şi la mare poze

Studenţii care beneficiază de un loc în tabără sunt studenți înmatriculați la forma de învățământ de zi, finanțați de la bugetul de stat, din ciclurile licență și masterat, integraliști. Locurile sunt obţinute în funcție de rezultatele obținute la învățătură și de activitatea depusă în cadru organizat și la diverse manifestări culturale, artistice, științifice șau sportive, excepție făcând cazurile sociale. În perioada taberelor studențești, studenții beneficiază în mod gratuit de cazare și masă.

Sedita foto la rasarit CCS Craiova trimite peste 300 de studenţi la munte şi la mare poze

Fiecare student va sta 5 nopţi hoteluri de 2 sau 3 stele, în funcție de repartizarea locurilor, beneficiind în mod gratuit de cazare și masă.

Taberele includ o serie de evenimente de socializare și divertisment, organizate de student, precum: street talent show, jocurile copilăriei, demonstrații și competiții sportive, campanii ecologică, crosuri.       Astfel, taberele nu vor rămâne doar un moment petrecut la mare sau la munte, ci și o formă de promovare a spiritului civic, a voluntariatului şi a socializării pentru comunitate.

“Ne bucură faptul că putem oferi o răsplată pentru cei mai merituoși studenţi care, pe lângă rezultatele bune la învățătură, și-au dedicat timpul liber desfășurării de activități extracurriculare, atât în cadrul facultăților de care aparțin, organizațiilor studențești ale acestor facultăți, cât și instituției noastre”, a declarat Ionuț Silviu Dumitrache, directorul  CCS Craiova.