CCS Craiova: Premiera spectacolului “Telecomandaţi” a trupei Face Act

rsz telecomandati CCS Craiova: Premiera spectacolului Telecomandaţi a trupei Face Act poze

Sala Mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova a găzduit duminică seara, începând cu ora 19:00 premiera spectacolului “Telecomandaţi” susţinut de trupa de teatru Face Act.
Acest eveniment a făcut parte din proiectul studenţesc „Ministagiune de toamnă” derulat de C. C. S. Craiova în perioada 01.10.2013 – 28.12.2013
„Telecomandaţi” este o comedie inspirată din emisiunile difuzate de principalele posturi de televiziune din România. Emisiunile interpretate de trupa Face Act au fost “Iartă-mă”, urmată de “Burlacul”, “Masterchef”, “Știrile Kanal D”, “Vocea României”, “Românii au Talent”, “Dansez pentru tine”, “Vrei sa fii milionar”, “Shopping-ul pasiunea mea” și “Etno TV”. Alături de aceste emisiuni s-au aflat și câteva spoturi publicitare: “tigaia Dry Cooker”, “Schwarzkopt-coafura rezista” și “berea Neumarkt”.
Spectacolul „Telecomandaţi” a fost foarte apreciat de cei aproximativ 500 de spectatori prezenţi în sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova.
Publicul a avut parte şi de o surpriză din partea trupei Face Act. La finalul spectacolului a fost organizată o tombolă şi trei spectatori au plecat acasă cu un tricou personalizat Face Act.
Evenimentul desfășurat pe 1 decembrie a avut un rol esențial în formarea și educarea populației consumatoare de produs mediatic, în special, în ceea ce privește valorificarea, fructificarea informațiilor emise de mass-media.
„A fost un spectacol plin de umor, dar in acelaşi timp cu un mesaj puternic. Tinerii au fost plini de energie, entuziasm si asta s-a văzut pe scenă. Ne bucură foarte mult numărul mare de spectatori prezenţi în sală şi lucrul acesta ne obligă să facem şi de acum înainte spectacole la fel de bune.”, a declarat actriţa Mirela Găman, coordonator Face Act.
„Ne bucurăm că din ce în ce mai mulţi oameni vin la evenimentele Casei de Cultură a Studenţilor Craiova şi vă promitem ca şi de acum înainte vom organiza şi mai multe evenimente culturale pentru tineri si nu numai”, a declarat Ionuţ Dumitrache, director C.C.S. Craiova.