Cătălin Resceanu: Târgul de Săptămână, afacere profitabilă pentru Pieţe

resceanu3 Cătălin Resceanu: Târgul de Săptămână, afacere profitabilă pentru Pieţe poze

Conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a reuşit, în numai câteva luni, să găsească locaţia ideală pentru ridicarea Târgului de Săptămână din Bănie. Cătălin Resceanu, directorul societăţii, a menţionat astăzi că  actualul amplasament, al viitorului târg, situat pe strada Caracal, a fost cea mai bună opţiunea.

“Am ales această locaţie în urma evaluării posibilităţilor existente şi anume: în Valea Şarpelui nu existau utilităţi, drum de acces, zona fiind înconjurată de construcţii ilegale, în târgul săptămânal de la Făcăi nu este canalizare, apă curentă, gaze, nu există mijloc de transport. Drept urmare, după mai multe consultări, am decis că amplasamentul de pe strada Caracal este soluţia optimă. Aici există deja  condiţii minime pentru desfăşurarea activităţii, respectiv canalizare, apă curentă, gaze dar şi acces la mijloacele de transport în comun”, a declarat Cătălin Resceanu.

În ceea ce priveşte chiria pe care SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL o va achita, Resceanu a menţionat că este o afacere profitabilă. “O să vă convingeţi cu timpul că aşa este. Suma pe metru pătrat, pe care noi o plătim, va fi de 5 – 6 ori mai mică decât suma pe care o să o percepem pentru închirierea pe metru pătrat”, a concluzionat Resceanu.