Resceanu apel la Ponta: Corpul de control în pieţele din Bănie

resceanu5 Resceanu apel la Ponta: Corpul de control în pieţele din Bănie poze

Cătălin Resceanu, directorul SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, a declarat că intenţionează să se adreseze prim – ministrului Victor Ponta, pentru a elucida problema retrocedărilor de terenuri din pieţele din Bănie. În opinia şefului de la Pieţe, vechile conduceri ale societăţii nu au făcut totul ca la carte atunci când a venit vorba de a acţiona la acest capitol. “Aş vrea să fie trimis corpul de control al prim – ministrului care să verifice legalitatea acestor acte. Aş vrea să ştiu cum s-a retrocedat jumătate din Piaţa din Valea Roşie, terenul din Piaţa Brazda lui Novac, în formă de U, înconjurând aproape tot platoul nostru agroalimentar, cum s-a retrocedat terenul din Piaţa Veche şi s-au vândut şi clădirile care am înţeles că sunt în patromoniul cultural”, a declarat Cătălin Resceanu.

Acuzele dure ale lui Resceanu nu s-au oprit însă aici. Directorul SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a acuzat foştii directori de neregului şi la capitolul investiţii. “Cum s-au făcut grupuri sanitare în pieţe, cu aproape un miliard de lei vechi, când eu am reparat 6 grupuri sanitare cu 100 milioane de lei vechi, cu ajutorul personalului nostru”, a adăugat Resceanu.

Mai departe, acesta a abordat şi problema spaţiilor comerciale care au fost predate pe baza unor convenţii civile la notar, spaţii pe care acesta este nevoit să le demoleze pentru că nu au nicuun fel de realaţii contractuale cu societatea sa. “În plus mai erau şi subînchiriate. Culmea este că nu era nici unde specificat că nu au voie să subînchirieze”, a încheiat Resceanu