Casa de Cultură „Traian Demetrescu”: Prăvălia culturală, dezbatere la 10 ani de la înființare

Prăvălia culturală, dezbatere la 10 ani de la înființare. Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează vineri, 8 aprilie 2016, ora 18:00, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „Prăvălia culturală îți dă rendez-vous la Tradem!”. Este un moment festiv pentru prăvăliași, care serbează chiar în acea zi 10 ani de la apariția primului număr al revistei on-line (http://pravaliaculturala.ro/). După o scurtă evocare a începuturilor revistei și a drumului parcurs, va urma obișnuita dezbatere „la tejghea”, care va avea de data aceasta tema: „Vârste/ Maturități”.

afis Pravalia culturala aprilie Casa de Cultură „Traian Demetrescu”: Prăvălia culturală, dezbatere la 10 ani de la înființare    poze

Toți cei care vor să împărtășească o părere sau un gând despre primii lor ani, despre adolescență, tinerețe, maturitate și imaturitate, despre schimbările pe care vârstele le aduc fiecăruia sau despre copilul pe care îl păstrăm tot timpul în noi sunt așteptați la întâlnirea din Salonul Medieval. La fel și cei care vor doar să asculte. Moderator: Cornel Mihai Ungureanu. Intrarea este liberă.