Casa de Cultură „Traian Demetrescu”: Poveștile noastre, povestea Craiovei cu Mihaela Albu

 

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” organizează joi, 25 februarie 2016, de la ora 18.00, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „Poveștile noastre, povestea Craiovei”. Invitată este profesoara și scriitoarea Mihaela Albu, doctor în filologie din 1983, autoare a numeroase volume – în special critică și istorie literară, dar și eseuri, poezie, proză și studii monografice. Mihaela Albu, care are o îndelungată activitate la catedră, inclusiv o experiență americană – a fost, timp de patru ani visiting professor la Columbia University din New York – va povesti despre Craiova de altădată, așa cum a cunoscut-o, așa cum a văzut-o cu ochi de copil, de adolescent, de tânăr și apoi de matur.

afis povestile noastre mihaela albu Casa de Cultură „Traian Demetrescu”: Poveștile noastre, povestea Craiovei cu Mihaela Albu poze

După expunerea sa, care va cuprinde numeroase referiri la întâmplări, oameni și repere ale urbei din alte vremuri, Mihaela Albu va răspunde întrebărilor și va dialoga cu cei interesați. Moderator: Cornel Mihai Ungureanu. Intrarea este liberă.