Casa de Cultură „Traian Demetrescu” lansează concursul de desen digital „Sărbători de iarnă cu braţele deschise”, ediţia a XI-a.

 

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” lansează concursul de desen digital „Sărbători de iarnă cu braţele deschise”, ediţia a XI-a. La acest concurs pot participa tineri artişti cu vârsta maximă de 18 ani. 

Lucrările trebuie realizate digital (pe calculator), pe suprafaţa unei pagini A4, şi trimise sub forma tipărită (printată) pe adresa Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, str. Traian Demetrescu, nr. 31, Craiova cu menţiunea „pentru concursul de desen digital” până la data de 10 decembrie 2018, orele 16:00. Desenul trebuie să poarte pe verso numele şi prenumele autorului, adresa şi un număr de telefon la care poate fi contactat.

De asemenea, lucrările pot fi trimise şi în format.jpg pe adresa de e-mail: tradem@tradem.ro, cu subiectul „pentru concursul de desen digital” până la data de

10 decembrie 2018, ora 16:00. E-mail-ul trebuie să conţină numele şi prenumele autorului, adresa şi un număr de telefon unde poate fi contactat.

Vor fi acordate câte 3 premii pentru fiecare categorie de vârstă: până în 7 ani, 8-11 ani, 12-15 ani şi 16-18 ani:

Premiul I – 200 lei

Premiul al II-lea – 150 lei

          Premiul al III-lea – 100 lei

 

In funcţie de talentul participanţilor juriul poate acorda mențiuni şi premii speciale pentru fiecare categorie de vârstă.

Premierea va avea loc în data de 12 decembrie 2018, ora 14:00, la sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu” din str. Traian Demetrescu, nr. 31 Craiova.