Casa de Cultură „Traian Demetrescu”: „În culisele scenei, în culisele vieții” cu Antoniu Zamfir

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează luni, 4 aprilie 2016, ora 18:00, în Salonul Medieval, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „În culisele scenei, în culisele vieții”. Invitatul acestei ediții este Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova. În cadrul întâlnirii moderate de Cornel Mihai Ungureanu, Antoniu Zamfir va povesti lucruri mai puțin cunoscute din viața și activitatea sa, iar la final va intra în dialog cu publicul. Intrarea este liberă.

afis Antoniu Zamfir Casa de Cultură „Traian Demetrescu”: „În culisele scenei, în culisele vieții” cu Antoniu Zamfir poze

„În culisele scenei, în culisele vieții” este un proiect al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, care aduce în fața publicului larg, în fiecare lună, fie un om de scenă: actor, interpret muzical, fie un alt angajat al unei instituții de spectacole, ce contribuie la realizarea unui produs artistic, de la sufleor sau tehnician, la managerul instituției. Invitatul acestor întâlniri vorbește, după caz, despre beneficiile și neajunsurile vieții de artist sau ale celei de om din spatele scenei, împărtășește publicului întâmplări din experiența personală, dar și povești nevăzute și neștiute din culise. De la debutul proiectului, în noiembrie 2015, invitați în cadrul proiectului au fost actrița Tamara Popescu, de la Teatrul Național „Marin Sorescu”, soprana Renata Vari, de la Opera Română Craiova, teatrologul Adriana Teodorescu, manager al Teatrului „Colibri”, Vlad Drăgulescu, antreprenor cultural și manager al Filarmonicii „Oltenia” și Alexandru Boureanu, director general interimar al Teatrului Național „Marin Sorescu”.