Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova: Răzvan Voncu invitat la „Taifasuri” despre literatură şi vin în interbelic

Răzvan Voncu invitat la „Taifasuri” despre literatură şi vin în interbelic

 

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova vă invită vineri, 24 octombrie 2014, începând cu ora 18.00, în Salonul Medieval al instituţiei, la o nouă ediţie a proiectului Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate (TRADEM). Invitat va fi Răzvan Voncu, cel care va susţine o conferinţă despre literatură şi vin în interbelic.

Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate (TRADEM) este un proiect iniţiat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova, cu scopul de a promova relaţia dintre cunoaştere, raţiune şi emoţii manifestate prin dialogul cultural-artistic dintre specialişti în diferite domenii şi publicul larg. Întâlnirile vor avea loc lunar în Salonul Medieval al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”. Fiecare întâlnire are câte un moderator şi câte un invitat din ţară, care a ajuns la nivel de performanţă în domeniul în care activează.
De asemenea, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” îşi propune, prin acest proiect, să promoveze şi tineri care au dus fotografia la nivel de artă; fiecare afiş corespunzător întâlnirii din luna respectivă va fi ilustrat cu una dintre fotografiile acestor tineri, urmând ca aceste afişe să fie valorificate printr-o expoziţie.

Intrarea publicului este liberă.