Casa de Cultură ,,Traian Demetrescu” din Craiova: ,DE VĂZUT, DE TRĂIT ŞI DE POVESTIT DESPRE CRAIOVA CULTURALĂ”

Concurs online pentru bloggeri: ,,DE VĂZUT, DE TRĂIT ŞI DE POVESTIT DESPRE CRAIOVA CULTURALĂ”   

 

 

Casa de Cultură ,,Traian Demetrescu” din Craiova derulează  în perioada 17 aprilie 2015- 5 mai 2015 o campanie adresată bloggerilor din Craiova dar şi din celelalte zone ale Olteniei, campanie ce constă într-un concurs online de articole despre Craiova în contextul candidaturii sale la titlul de,,Capitală Europeană a Culturii” în anul 2021, alături de zona Olteniei.

Participanţii sunt invitaţi  să scrie impresii despre ofertele şi evenimentele cultural-artistice ale Craiovei, despre simbolurile şi personalităţile sale culturale, despre instituţiile de profil şi acţiunile desfăşurate de către acestea, despre viaţa şi mişcarea culturală a municipiului în general.

În data de 9 mai 2015 se vor acorda premiile (I, II şi III- atât participanţilor din Craiova cât şi celor din exterior), în cadrul unei festivităţi desfaşurate la sediul Casei de Cultură ,,Traian Demetrescu”.

Câştigătorii care nu locuiesc în Craiova vor fi invitaţi să viziteze  oraşul cu ocazia ridicării premiilor.  În plus, vor avea posibilitatea de a participa la  un Craiova Blog Meet alături de bloggerii craioveni.

Un regulament al Campaniei este disponibil pe site- ul www.craiova.blogalinitiative.ro