Casa de Cultură „Traian Demetrescu”: Deschiderea expoziţiei de pictură „Fragmente” a Robertei Ionescu

La Casa de Cultură „Traian Demetrescu” va avea loc miercuri, 5 august 2015, ora 19:00, în Salonul Medieval al instituţiei, deschiderea expoziţiei de pictură „Fragmente” a Robertei Ionescu, artist plastic. Despre conceptul care a stat la baza expoziţiei artista declară: „Lucrările reprezintă o serie de autoportrete, o aglomerare de stări, etape şi perioade din viaţa mea. Am pus accentul în câteva dintre lucrări pe anumite „fragmente” ce întrunesc, de fapt, esenţa omului manifestată în trup, suflet şi minte.”

fragmente roberta ionescu Casa de Cultură „Traian Demetrescu”: Deschiderea expoziţiei de pictură „Fragmente” a Robertei Ionescu poze

Roberta Ionescu a absolvit Universitatea de Arte Plastice din Bucureşti, secţia Grafică. În prezent este masterandă în ultimul an la Grafică. A participat la expoziţii de grup şi expoziţii personale în Craiova, Bucureşti, Republica Moldova, Vidin, Bruxelles, Torino. În 2005 a obţinut premiul al II-lea la concursul „Rime e ritmi italiani – colori” din Craiova, în 2007 premiul I la Concursul Internaţional „Nicolae Tonitza” din Bârlad, în 2010 a obţinut medalia de aur la concursul de fotografie „Craiova în imagini”, acordat de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România, iar în 2011 a obţinut premiul special la Olimpiada Naţională de Arte Vizuale Creaţie vestimentară de la Târgovişte.

Expoziţia „Fragmente” va rămâne pe simeze timp de două săptămâni. Intrarea publicului este liberă.