Casa de Cultură a Studenților Craiova organizează, sâmbătă, 02 octombrie, ora 19:00, premiera spectacolului „NOUĂ”, în sala mare a CCS Craiova

Casa de Cultură a Studenților Craiova organizează, sâmbătă, 02 octombrie, ora 19:00, premiera spectacolului „NOUĂ”, în sala mare a CCS Craiova.

„NOUĂ” – un spectacol despre o lume perfectă cu o realitate imperfectă!Un spectacol prin care se dorește aducerea în prim plan a unui context social, din ce în ce mai prezent în comunitatea modernă.

 Casa de Cultură a Studenților Craiova organizează, sâmbătă, 02 octombrie, ora 19:00, premiera spectacolului „NOUĂ”, în sala mare a CCS Craiova poze

Discriminarea face parte din viața noastră iar în ultimii ani acest fenomen s-a dezvoltat și a evoluat sub diferite forme, ajungând de multe ori la marginalizarea indivizilor, în funcție de criterii diferite.

Ni se întâmplă, „NOUĂ”, tuturor!

„NOUĂ” este un spectacol despre atingerea perfecțiunii în toate formele sale!Avem această credință puternic întipărită în minte și, de multe ori, nu ne putem opri până când nu o atingem.Dar ce se întâmplă când nu reușim să fim perfecți?

„NOUĂ”fete ne arată că lupta pentru perfecțiune ne face să uităm de sine și de cine suntem cu adevărat.

Spectacolul este regizat de actrița Mirela Dișași pus în scenă de trupa de teatru amator a Casei de Cultură a Studenților Craiova.

Intrareesteliberă,înlimitalocurilordisponibile cu 50% din capacitateasăliiși cu respectareaurmătoarelorcerințe:
➢certificat de vaccinareîmpotrivavirusului SARS-CoV-2 şipeste 10 zile de la finalizareaschemei complete de vaccinare;
➢perioadăcuprinsăîntre a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioarăconfirmăriiinfectării cu Sars Cov 2