Caravana ANTIDROG poposește la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, luni 01.02.2016

Caravana  ANTIDROG  poposește  la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, luni 01.02.2016, începând cu orele 13.00, în sala Dinu C. Giurescu, cu o activitate de bune practici menită să explice și să atragă atenția elevilor, studenților și adulților asupra aspectelor juridice și nocive ale traficului  și consumului ilegal de droguri asupra organismului.

Sunt vizate aspecte privind consumul de alcool și efectele juridice cauzate de către participanții la traficul rutier, transportul pe calea ferată, participarea la activități care implică prezența unui  public numeros, manifestări sportive, spectacole, mitinguri etc.

Vor fi prezentate efectele nocive ale consumului de droguri asupra organismului. De asemenea va fi prezentată și legislația în domeniu, precum și o speță rezolvată de către Baroul de Avocați Dolj.

Sunt invitați să expună aspecte specifice:

Coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog județul Dolj; Universitatea din Craiova; Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova; Inspectoratul Școlar Județean Dolj; Inspectoratul de Poliție Județean Dolj; Gruparea Mobilă de Jandarmi ,,Frații Buzești” Craiova; Secția Regională de Poliție Transporturi Craiova; Direcția de Sănătate Publică județul Dolj; Baroul de Avocați, Județul Dolj; Asociația Internațională a Polițiștilor Regiunea1 județul Dolj.

 

 

 

,,Uniți suntem mai puternici împotriva drogurilor”.

,,Da vieții. Nu drogurilor”.

,,Bucurați – vă de viață nu de droguri ”

 

 

 

Biroul de Presa al Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman Craiova