CAO: Zece cartiere fără apă vineri

m robinet CAO: Zece cartiere fără apă vineri poze

În cadrul lucrărilor de reparare – reabilitare a  Bulevardului Carol I executate de SC DOMARCONS SA în Municipiul Craiova, în zona „Podişor”, se vor înlocui conductele de distribuţie a apei potabile, având diametrul nominal de 600mm, respectiv 150mm, pe o lungime de 25 m.

Din aceste motive, vineri 30 septembrie 2011, între orele 08:00 – 20:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în următoarele cartiere:
– Cartier Corniţoiu;
– Cartier George Enescu;
– Cartier Brazda lui Novac;
– Cartierul Rovine;
– Cartier Lăpuş;
– Cartier Siloz;
– Cartierul Sărari;
– Cartierul Valea Roşie;
– Cartier Calea Bucureşti;
– Zona Centrală a Municipiului Craiova, cuprinsă în perimetrul delimitat de Strada Brestei, Strada George Bibescu, Bulevardul Ştirbei Vodă, Strada Unirii, Strada Corneliu Coposu, Strada Caracal, Bulevardul Decebal, Calea Bucureşti;
– Strada Rozelor ( blocurile CFR).

După terminarea lucrărilor, în timpul manevrelor de umplere şi echilibrare hidraulică a reţelei, se pot produce eventuale modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii, sau diminuări ale presiunii de furnizare a apei potabile, în cartierul Craioviţa Nouă, iar în cartierele Bariera Vâlcii şi Gherceşti se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă.
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă po-tabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Nu se va întrerupe furnizarea apei potabile în următoarele cartiere:
– Cartierul Craioviţa Nouă;
– Cartierul Romaneşti;
– Cartierul Veteranilor;
– Cartierul 1 Mai;
– Cartierul Popoveni;
– Cartierul Făcăi;
– Cartier Cernele;
– Cartier Lascăr Catargiu;
– Cartier Mofleni;
– Cartierul Plaiul Vulcăneşti;
– Cartier Lăpuş Argeş;
– Cartierul Şimnicul de Jos;
– Cartierul Bordei;
– Platforma INDUSTRIALĂ de EST;
– Fabrica de Avioane;
– Magazinul METRO;
– PARCUL INDUSTRIAL CRAIOVA;
– UZINA FORD;
– Strada Drumul Apelor şi aleile adiacente;
– Platforma Industrială de Vest.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

DIRECTOR GENERAL,
ec. Doru Buruiană