CAO va sista furnizarea apei potabile la Segarcea

Compania de Apă Oltenia SA anunță utilizatorii serviciului de alimentare cu apă potabilă din orașul Segarcea, că va sista furnizarea apei potabile astfel :
a)     în intervalul 05.10.2015 – 09.10.2015, intre orele 10:00-18:00, pe str. Dealului, Republicii zona superioară, Reforma Agrară,Jiului, Muncii, Fluturilor,Dreptății, Toporaș, Zambilelor, Bujorului, Ariilor, Florilor, Parului, Eroilor, Șos.Deleni, Victoriei, Garoafelor, Merișorului,Blocurile P+1, P+4.

b)     în intervalul 07.10.2015 – 16.10.2015, intre orele 09:00-18:00, pe str.Micșunelelor, Oltului, Belșugului.

Sistarea furnizarii apei potabile se efectueaza în vederea efectuării lucrărilor de execuție a branșamentelor în cadrul contractului de lucrări CL15, la solicitarea antreprenorului lucrărilor ,Asocierea Polystart, SCC Erbașu și Grup Primacons.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.