CAO: Stadiul implementării proiectului „Extinderea si modernizarea infrastructurii de apă si apă uzată în Judetul Dolj

facai CAO: Stadiul implementării proiectului „Extinderea si modernizarea infrastructurii de apă si apă uzată în Judetul Dolj poze

Compania de Apă Oltenia SA, Unitatea de Implementare a Proiectului – Fondul de Coeziune. COMUNICAT privind stadiul implementării proiectului „Extinderea si modernizarea infrastructurii de apă si apă uzată în Judetul Dolj”

Compania de Apă Oltenia SA implementează, în prezent, proiectul „Extinderea si modernizarea infrastructurii de apă si apă uzată în Judetul Dolj”, co-finantat prin Programul Operational Sectorial (POS) Mediu, Axa prioritară 1, din Fondul de Coeziune (FC).
Până la această dată, au fost lansate procedurile de achizitie publică pentru toate contractele de lucrări, pentru care există deja anunturi de participare publicate în SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice). Alte trei proceduri, vizând atribuirea de contracte de lucrări, sunt în curs de validare de către Autoritatea Natională pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP) sau de încărcare a documentatiilor în SEAP.
Pentru luna iulie este programată deschiderea ofertelor în cadrul a trei dintre licitatiile de lucrări, respectiv:
 Extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apă si canalizare în Municipiul Craiova
 Extinderea si reabilitarea retelelor de alimentare cu apă si canalizare în orasul Filiasi
 Retele noi de apă si canalizare menajeră în localitatea Poiana Mare.
Contractul de finantare privind extinderea si modernizarea infrastructurii de apă si apă uzată în Judetul Dolj a fost semnat de Compania de Apă Oltenia SA în septembrie 2011 si are o durată de implementare de 40 de luni, respectiv până la data de 31 decembrie 2014. Valoarea totală a investitiei în cadrul acestui proiect se ridică la peste 630 de milioane de lei, exclusiv TVA.