CAO ȘI MITRIȚĂ, PREMIAȚI DE EUROPE BUSINESS ASSEMBLY OXFORD LA INSTITUTE OF DIRECTORS. Mitriță: O zi importantă din viața mea, spre apusul carierei

cao mitrita 1 CAO ȘI MITRIȚĂ, PREMIAȚI DE EUROPE BUSINESS ASSEMBLY OXFORD LA INSTITUTE OF DIRECTORS. Mitriță: O zi importantă din viața mea, spre apusul carierei poze

COMPANIA DE APA PREMIATA DE EUROPE BUSINESS ASSEMBLY OXFORD LA INSTITUTE OF DIRECTORS.

Europe Business Assembly Oxford este o organizație influentă și respectată în Marea Britanie, cu succes mai mult de 100 de ani pentru membrii săi, care includ lideri de afaceri calificați și cu experiență din intreaga lume, conducatori din sectorul public și directori generali ai organizațiilor multinaționale, reprezentand o organizație internațională de lucru în vederea promovării colaborării, inovarii și dezvoltarii pentru afaceri și educație.

caomitritapremiu CAO ȘI MITRIȚĂ, PREMIAȚI DE EUROPE BUSINESS ASSEMBLY OXFORD LA INSTITUTE OF DIRECTORS. Mitriță: O zi importantă din viața mea, spre apusul carierei poze

Europe Business Assembly a evaluat și a cercetat realizările profesionale, activitatea Companiei de Apa Oltenia și a identificat compania ca lider in industrie.

S.C. Compania de Apa Oltenia S.A. este recunoscuta pe plan internațional pentru calitatea serviciilor, in urma evaluarii  Consiliului Director al Organizatiei Europene de Afaceri. Consiliul Direcotor a recomandat Compania de Apa Oltenia S.A. pentru premiul “Cea mai bună Intreprindere” datorita poziției puternice pe piața in domeniu, dorința de a continua dezvoltarea acesteia, inclusiv  bunăstarea angajatilor, precum și calitatea serviciilor și a satisfacției clienților.

S.C. Compania de Apa Oltenia S.A. a îndeplinit toate criteriile necesare pentru a i se atribui titlul de “Cea mai buna Intreprindere”, iar conducatotorul acesteia a fost de asemenea, eligibil pentru “Managerul anului”.

cao mitrita 2 CAO ȘI MITRIȚĂ, PREMIAȚI DE EUROPE BUSINESS ASSEMBLY OXFORD LA INSTITUTE OF DIRECTORS. Mitriță: O zi importantă din viața mea, spre apusul carierei poze

Compania de Apa Oltenia S.A. si premiul au fost prezentate la Forumul Internațional pentru realizări deținute de Asociatia de Afaceri din Europa, pe data de 22 martie, la Institutul Director, Londra, Marea Britanie.

Directorul General al SC Compania De Apa Oltenia SA a  primit titlul de Managerul Anului pentru: avansarea celor mai bune practici de management și servicii pentru angajați și clienți.  Selecția s-a bazat pe următoarele criterii: performanta intreprinderii, eficacitate, viziune, spiritul de inovare, creativitate, profesionalism, abilitati manageriale excepționale, etica afacerilor și responsabilitatea socială.

Studiul a fost realizat de către centrele analitice ale Organizatiei Europe Business (Oxford, Marea Britanie)

Constantin Mitriță: “A fost o zi importanta din viata mea, spre apusul carierei profesionale am fost recunoscut ca fiind unul din managerii anului din partea Europe Business Assembly Oxford la Institute of Directors, Londra, Marea Britanie. Mulțumesc tuturor care m-au ajutat prin munca și devotament fata de Compania de Apa Oltenia pentru a obține aceste rezultate!”