CAO: S-a semnat contractul pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor în Filiaşi

cao contract filiasi CAO: S a semnat contractul pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor în Filiaşi poze

Compania de Apă Oltenia SA anunţă semnarea Contractului de Lucrări
„Extinderea si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă si canalizare menajeră în orasul Filiasi”.
Compania de Apă Oltenia SA implementează proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dolj”, cofinanţat din Fondul de Coeziune (FC) prin Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu, Axa prioritară 1.

O etapă importantă în cadrul proiectului o reprezintă semnarea Contractului de Lucrări (CL5) „Extinderea si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă si canalizare menajeră în orasul Filiasi”, care vizează extinderea si reabilitarea sistemului existent de alimentare cu apă si a sistemului de canalizare menajeră în localitatea Filiasi.
Contractul are o valoare de 25.103.680,88 lei fără TVA si a fost semnat miercuri, 19 decembrie, la sediul Companiei de Apă Oltenia SA, cu un consortiu format din Construcciones Lujan – Lujan Constructii SRL – Primaserv SRL.
Durata de execuţie a Contractului este de 23 de luni, începând cu data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
Investiţiile derulate în cadrul CL5, în sectorul de distributie a apei potabile, vizează extinderea retelei cu noi conducte, pe o lungime de aproape 19 km, reprezentând peste 1250 de noi bransamente pentru consumatorii individuali.
În sectorul de apă uzată, vor fi operate interventii pe 63 dintre străzile orasului Filiasi, în sensul extinderii retelei de canalizare menajeră pe o lungime de 33,5 km, în timp ce pe alte două străzi se vor executa lucrări de reabilitare a conductelor, pe o distantă de aproximativ 1,5 km.

Acesta este cel de-al doilea contract de lucrări pe care Compania de Apă îl semnează în cadrul proiectului finantat prin POS Mediu, după ce, la sfârsitul lunii septembrie anul curent, a fost semnat contractul vizând lucrări la reţelele de alimentare cu apă şi canalizare în Municipiul Craiova.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:

Director general – Ec.Constantin Mitriţă – Compania de Apă Oltenia SA
Şef UIP-FC – Ing. Niculescu Ştefan – Compania de Apă Oltenia SA
Tel: 0351/432.025, fax: 0351/432.025, email: apa.cv@rdslink.ro, piucraiova@yahoo.com

Copy of cao contract filiasi CAO: S a semnat contractul pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor în Filiaşi poze