CAO: Joia seacă în Centru, pe 28 martie, din cauza pasajului subteran

 

La solicitarea SC MITLIV EXIM SRL, antreprenorul general al lucrărilor la pasajul denivelat subteran, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova în ziua de joi 28 martie 2013, între orele 09:00 – 17:00 pentru cuplarea unor conducte noi în zona acestui şantier.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona centrală a municipiului, cuprinsă în perimetrul delimitat de Calea Bucureşti, Strada Unirii, Bulevardul Gheorghe Chiţu, Strada Anul 1848, Strada Înfrăţirii, Calea Bucureşti.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Director General,
ec. Constantin Mitriţă