CAO dă sistare cu suspendare la furnizare. Două asociaţii au primit păsuire la debranşare

blocuri1 CAO dă sistare cu suspendare la furnizare. Două asociaţii au primit păsuire la debranşare poze

Conducerea Companiei de Apă Oltenia a amânat măsura sistării alimentării cu apă potabilă pentru două din cele cinci asociaţii de proprietari trecute pe lista neagră. 

Potrivit unor comunicate postate pe site-ul CAO, decizia a fost luată în urma discuţiilor cu şefii asociaţiilor de proprietari în cauză, care au achitat s-au s-au angajat să achite urgent parte din datoriile înregistrate.

“În urma discuțiilor purtate între conducerea companiei și dl. Ilie Ion administratorul asociației de proprietari 21 Putnei, precum și a angajamentului că se va prezenta în data de 20.08.2012 cu suma de 15.000 lei la companie și cu o propunere de angajament în vederea achitării debitului înregistrat, se amână sistarea serviciului de alimentare cu apă la această asociație până pe data de 21.08.2012. În cazul în care nu se va respecta angajamentul luat la sediul companiei , pe 21 august se va sista serviciul de alimentare cu apă.

În data de 17.08.2012 s-au prezentat la sediul companie președintele și administratorul asociației de proprietari 158 Craiovița Nouă și au achitat suma de 3000 lei numerar și 3000 lei prin cont, ceea ce reprezintă mai mult decât echivalentul unei luni de consum.Pentru restul debitului până la acoperirea sumei restante s-a încheiat graficul de eșalonare atașat.

Ca urmare a acestei înțelegeri, a fost reluată alimentarea cu apă la cele 4 scări de bloc ale asociației.În cazul nerespectării acestui grafic de eșalonare se va trece din nou la sistarea serviciului”, se precizează în comunicatele CAO.