CAO: Centrul Craiovei fără apă pe 17 septembrie

costel mitrita CAO: Centrul Craiovei fără apă pe 17 septembrie poze

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova în ziua de luni 17 septembrie 2012, între orele 09:30 – 15:00 pentru devierea unor conducte de apă potabilă în zona lucrărilor la pasajul subteran.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele zone:
– Zona centrală a municipiului, cuprinsă în perimetrul delimitat de Calea Bucureşti, Strada Unirii, Strada Alexandru Macedonski, Strada A. I. Cuza;
– Zona centrală a municipiului, cuprinsă în perimetrul delimitat de Bulevardul Ştirbei Vodă, Bulevardul 1 Mai, Strada Tabaci, Strada Unirii.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Director General,
ec. Constantin Mitriţă