CAO: Apa oprită pentru cuplarea noilor conducte la Filiaşi

 

În atenția locuitorilor orașului Filiași. Vă informăm că în data de 28.08.2013 vor avea loc lucrări de cuplare a noilor conducte de distribuție a apei potabile aferente străzilor Cerbului, Gării și Tudor Vladimirescu, cu rețeaua de distribuție a orașului.
Lucrările vor fi efectuate la solicitarea constructorului Asocierea S.C. Construcciones Lujan, S.C. Lujan Construcții S.R.L. și S.C. Primaserv S.R.L., antreprenorul general al lucrărilor de reabilitare a reţelei publice de alimentare cu apă potabilă în orașul Filiași.
Lucrările menţionate se vor desfăşura cu întreruperea alimentării cu apă potabilă, între orele 09:00 – 14:00, pe străzile Gării, Nicolae Titulescu, Unirii, Cerbului, 8 Martie, Doinei, Pieței, Frasinului, Corneliu Coposu, Aleea Unirii, Nicolae Bălcescu și Bulevardul Racoțeanu între str. Gării – Tudor Vladimirescu.
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.
CONDUCEREA
Conducerea CAO