CAO: Apa oprită pe 24 septembrie în Craiova, în cartierele Romaneşti şi Popoveni

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în data de 24 septembrie 2013, între orele 11:00 – 15:00, în Municipiul Craiova, în Cartierul Romaneşti şi în Cartierul Popoveni. 
Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este efectuarea unor lucrări de reabilitare a reţelei publice de apă potabilă pe Strada Târgului.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Cartierul Popoveni şi în Cartierul Romaneşti, după cum urmează:
 Zona delimitată de Strada Nicolae Romanescu, Strada Popoveni, Strada Bucura, Aleea Bechetului, Strada Dr. Marcovici, Şoseaua Podari;
 Strada Nicolae Romanescu, Strada Popoveni, Bulevardul Râului.
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zona menţionată că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Conducerea CAO