CAO: Apa oprită în zona centrală a Craiovei pe 18 august. Se branșează Centrul Vechi

 

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă  întreruperea furnizării apei potabile în zona centrală a Municipiului Craiova, în data de  18 august 2014, între orele 09:00 – 14:00.

Întreruperea furnizării apei potabile se face la solicitarea SC RECON SA, constructor în cadrul Proiectului  ”Amenajare și revitalizare Centrul Istoric  al Municipiului Craiova”,  în vederea cuplării rețelei nou construită la rețeaua publică de distribuție precum și pentru anularea rețelelor vechi.

Se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru utilizatorii din zona centrală a Municipiului Craiova, în perimetrul delimitat de Strada A. I. Cuza, Strada Arieș, Strada Eugeniu Carada, Strada Mihail Kogălniceanu, Strada Theodor Aman (inclusiv Străzile, Olteț, Traian Demetrescu, Romain Rolland, Panait Moșoiu Lipscani, Frații Buzești și România Muncitoare, cuprinse integral sau parțial în acest perimetru).
În perioada 18 august 2014 – 22 august 2014 locatarii imobilelor din perimetrul menționat, persoane fizice și juridice, sunt rugați să realizeze, cu forțe proprii, legarea instalațiilor interioare de alimentare cu apă potabilă la branșamentele cu contorizare inclusă, construite până la limita de proprietate.
Locatarii imobilelor din perimetrul menționat, persoane fizice sau juridice, pot obține informații suplimentare la organizarea de șantier a SC RECON SA amenajată la intersecția Străzii Frații Buzești cu Strada România Muncitoare (BANKPOST), de la ing. Victor Golfiță – Șef Șantier Centru Istoric.
Specificăm faptul că după data de 22 august 2014, rețeaua veche nu va mai fi alimentată cu apă potabilă.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.
                                                                    CONDUCEREA