CAO anunţă întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Craiova, Cartierul Brazda lui Novac, în ziua de 14 aprilie 2020, între orele 10:00 – 15:00, în aria deservită de Centrala Termică nr. 2 Piața Gării

 

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunţă  întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Craiova, Cartierul Brazda lui Novac, în ziua de 14 aprilie 2020, între orele 10:00 – 15:00, în aria   deservită de Centrala Termică nr. 2 Piața Gării.

Lucrări ce se execută: înlocuire conductă uzată în incinta centralei termice.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor arondați la Stația de hidrofor de pe lângă CT2 Piața Gării, după cum urmează:

  • Blocurile 60IVA,61IVA, 62IVA, 63IVA,  64IVA;
  • Blocurile N1, N2, N3;
  • Blocurile 1 – 6.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza      permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere