CAO: Alimentarea cu apă, înteruptă în cartierul Nicolae Titulescu din Craiova pe 18 martie

 

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în ziua de marți 18 martie 2014, între orele 10:00 – 16:00, în Cartierul Nicolae Titulescu, în zona deservită de Stația de hidrofor de pe lângă Punctul Termic Iancu Jianu.
Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este efectuarea unor lucrări de montare a unui grup automat de pompare.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor arondați la Stația de hidrofor de pe lângă Punctul Termic Iancu Jianu, după cum urmează:
Blocul 10, Blocul 11, Blocul 12, Blocul 13, Blocul 14, Blocul 15, Blocul 15ab – scara A, Blocul 15ab – scara B;
Blocul G1 – scara A, Blocul G1 – scara B, Blocul G2;
Blocul H1, Blocul H2, Blocul H3;
Blocul I6, Blocul I7, Blocul I8.
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.