CANDIDATUL USL PETRE PETRESCU, ÎN CAMPANIE LA CERNĂTEŞTI: Să dăm definitiv afară cu PD-L din Parlamentul României!

petre petrescu si alegatori din cernatesti CANDIDATUL USL PETRE PETRESCU, ÎN CAMPANIE LA CERNĂTEŞTI: Să dăm definitiv afară cu PD L din Parlamentul României! poze
Candidat al USL pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 5 – Filiaşi, Petre Petrescu a vizitat, luni, 26 noiembrie, comuna doljeană Cernăteşti. Petre Petrescu a discutat cu fiecare om pe care l-a întâlnit, asigurându-i pe locuitori de implicarea sa în problemele comunei. Petre Petrescu a fost însoţit de primarul Dumitru Ciontea, de viceprimarul Cornel Nica, de consilierul judeţean Fănel Văduva şi de alţi aproximativ 50 de membri şi simpatizanţi USL.
„Am avut o colaborare bună cu oamenii din Cernăteşti, i-am ajutat de fiecare dată când au solicitat sprijin. Rezultatul acestei colaborări s-a văzut la alegerile locale din iunie, când PSD a câştigat majoritatea. Acum e nevoie ca aceşti oameni să ne ajute ca, dacă se poate, să dăm definitiv afară cu PD-L din Parlamentul României. Uniunea Social-Liberală este singura lor şansă pentru o viaţă mai bună, după alegerile din 9 decembrie”, le-a explicat Petre Petrescu celor prezenţi.
„Avem multe proiecte de dus la bun sfârşit. Ne-am propus să realizăm alimentarea cu apă în sistem centralizat în satele Ţiu, Corniţa şi Raznic, extinzând reţeaua din satul Cernăteşti. Poate vom obţine bani şi pentru o staţie de epurare, aşa încât apa să fie potabilă în comună. Mai avem un proiect rămas puţin în urmă, legat de asfaltarea a cinci kilometri de uliţe laterale. Proiectul a fost declarat eligibil, însă nu există finanţare. Pentru toate aceste proiecte, avem nevoie de candidaţii USL, de deputatul Petre Petrescu şi de senatorul Florea Voinea, pentru că numai dumnealor ne pot ajuta să obţinem fondurile necesare realizării acestor investiţii”, a adăugat primarul Dumitru Ciontea.
• Biroul de presă