Candidat cu doliu la cap la Filiaşi

filiasi candidat pc doliu Candidat cu doliu la cap la Filiaşi poze

Metodă de afişaj electoral prost inspirată adoptată de conservatori la Bâlta, unde afişul candidatului PC la primărie e vegheat de doliu şi de lumina aprinsă, după rânduială. 

Cum panourile electorale sunt, după buget, puţine şi neîncăpătoare pentru noianul de afişe, toţi candidaţii caută adăpost pentru afişe şi pe faţadele spaţiilor comeciale sau chiar pe zidurile locuinţelor.

O asemenea iniţiativă  a dat naştere unui afişaj electoral de-a dreptul lugubru în satul Bâlta, aparţinător de oraşul Filiaşi, unde afişul candidatului PC la primărie, Ilie Rădoi, tronează pe peretele unei case sub un bec aprins, lângă năframa de doliu, fix în locul în care oltenii pun de obicei fotografia răposatului. Motiv suficient pentru a genera confuzii nedorite printre trecători.

pc filiasi candidat Candidat cu doliu la cap la Filiaşi poze

Trecând peste nefericita alăturare, candidatul PC este în viaţă şi, în plus, perfect apt de campanie, după cu precizează chiar un specialist în domeniu, medicul Irinel Popescu. “Este tânăr, are putere de muncă, ambiţie şi nişte proiecte moderne, realizabile în timp foarte scurt şi care vor avea un impact imediat asupra comunităţii”, a spus Irinel Popescu,citat de editie.ro